Om Servicehälsan

Servicehälsan har bedrivit företagshälsovård sedan 1980. Vi är idag ett team på drygt 16 medarbetare som arbetar med modern företagshälsa. Vi tar emot i ljusa och ändamålsenliga lokaler med egen träningshall, allt på bekvämt promenadavstånd från Karlstad centrum och med gott om gratis parkeringsplatser.

I all vår verksamhet eftersträvas professionalism, kvalitet och långsiktighet. Vi vill att vårt samarbete med våra uppdragsgivare ska utvecklas till ett partnerskap där vi förutom klassiska företagshälsovårdstjänster även hanterar övergripande strategiska hälso- och organisationsfrågor.

Vår affärsidé är att utifrån våra kunders behov medverka till god arbetsmiljö och friska medarbetare och på så sätt upplevas som en optimal samarbetspartner som skapar mervärde, ökad framgång och lönsamhet. Vi erbjuder såväl förebyggande som rehabiliterande insatser. Tjänsterna genomförs snabbt, på ett kvalificerat och personligt sätt.

Servicehälsan har som vision att erbjuda marknadens bästa tjänster. Vi vill alltid uppfylla och överträffa våra kunders krav och förväntningar.