Sann träningsglädje i vårt nya gym

Flytten till nya lokaler har inneburit ett lyft för våra kunders möjligheter att träna. Till förfogande står nu ett modernt och ändamålsenligt gym men också nya möjligheter till träningshandledning och ett stimulerande program av gruppaktiviteter.

Allsidig styrketräning gör dig inte bara starkare. En tränad kropp gör dig också piggare, friskare och bättre förberedd att stå emot belastningar från både arbete och fritid. 

Servicehälsans nya gym är fräscht och rymligt och har utrustats med allt det som krävs för våra kunders friskvård och rehabilitering.

I direkt anslutning finns också en gruppträningslokal där vi erbjuder ett brett och innovativt program av träning. MediYoga och Basal kroppskännedom är två av våra mest populära aktiviteter.

För den som söker handledning och uppmuntran i sin träning finns möjligheter att engagera personlig tränare (PT). Du kan självklart även få hjälp av våra fysioterapeuter som upprättar träningsprogram anpassade efter individuella  behov. Fysioterapimottagningen använder också träningsanläggningen för kunder under rehabilitering.

Vår lokalisering, en trappa upp från välbesökta Svea Padel, ger också utmärkta möjligheter att kombinera gymträning med ett pass konditionskrävande padelspel.

 

Servicehälsans nya gym