MediYoga

MediYoga är en terapeutisk yogaform som knyter samman de traditionella yogateknikerna med modern västerländsk vetenskap. En stillsam men samtidigt kraftfull träning, med god effekt på både kropp och själ.

Medicinsk yoga (MediYoga) är en mjuk, meditativ men samtidigt kraftfull yogaform med djupgående effekt på både själ och kropp. Genom enkla rörelser, djupavslappning och meditation sätter MediYogan igång kroppens självläkande system. Andningen sätts i fokus under yogapasset och övningarna anpassas efter deltagarnas erfarenhet och förmåga.

Övningarna - som ger bäst effekt med viss upprepning – går att utföra både på yogamatta och stol. Övningarna är långsamma och inkännande, utan krav eller prestation. Målet är att skapa en uppmärksamhetsträning i kroppen som knyter ihop de mentala och fysiska aspekterna

Forskningen visar att MediYoga har god effekt mot bland annat stress, rygg-, hjärt- och sömnproblem men också mot högt blodtryck, oro och ångest. Oavsett om du är frisk eller sjuk kan du ha stor nytta och glädje av yogiska tekniker som skapar hälsa, harmoni och balans i din vardag.

Servicehälsan erbjuder ett kontinuerligt program av MediYoga-pass i egna lokaler. Kontakta oss för tider.